Най-поразителните разкрития в автобиографията на принц Хари  Резерва“ (Spare има

...
Най-поразителните разкрития в автобиографията на принц Хари  Резерва“ (Spare има
Коментари Харесай

Лошият Хари не пожали и Краля! Вижте как го удари

Най-поразителните разкрития в автобиографията на принц Хари  „ Резерва “ (Spare има значение и на излишен), която следва да излезе на пазара на 10 януари, засягат връзките в кралското семейство. Тези дни английският в. " Гардиън " разгласява фрагменти от нея авансово.

Детайли от наличието й станаха обществено притежание и от изданието й на испански език.
Според обява в " Ню Йорк пост " Хари си спомня, че една от " най-хубавите смехории от репертоара " на татко му била да каже знае ли някой дали той в действителност е принцът на Уелс и дали в действителност е негов татко.

" Той се смееше и смееше, въпреки да не бе по никакъв начин смешно, като се има поради мълвата, която се носеше тогава, че същинският ми татко е един от някогашните любовници на мама, майор Джеймс Хюит ", спомня си херцогът на Съсекс. Според него една от повода за този слух била рижата му коса, а другата - “проявите на садизъм ".

Книгата на принц Хари разкрива вътрешната му битка да одобри гибелта на майка си, принцеса Даяна, прекарванията по време на военната му работа, когато убива 25-има талибани в Афганистан и споровете му с медиите. Хари и брат му, престолонаследникът принц Уилям, молили татко си принц Чарлз да не се дами за Камила, която през днешния ден е кралица консорт, разкрива още вторият наследник на английския крал.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР